Skinn og Bilder er inkl frakt / porto

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Nesset Gårdsdrift
AS heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.
Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og
bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør
på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre
kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes
til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon,
bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er
beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også
anledning å klage til Datatilsynet.
Behandlingsansvarlig:
Navn på bedrift: Nesset Gårdsdrift AS
Adresse: Høgsandmelen 32 – Breivikeidet, 9027 RAMFJORDBOTN
E-post: nettbutikk@langtnord.no
Telefon: 0047 47807902
Hvilke Personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i
kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøktes
nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.
En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en
«hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der.
Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter
at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som
helst i forbindelse med kommentaren din.
Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som
inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan
laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.
Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske
navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er
der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen
på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene
utløper etter ett år.
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en
midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av
dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og
forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer
innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold
skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager,
mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;,
vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av
kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli
lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen
personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper
etter én dag.
Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder,
artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig
samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde
innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler,
bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette
innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det
innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
Hvem vi deler dine opplysninger med og hvor lenge vi oppbevarer
opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om
kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne
oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i
en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.
For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten
eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin.
Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst
(bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere
denne informasjonen.
Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du
be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette
omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle
personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å
lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk
gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.
Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg
på www.majasklaer.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post,
chat eller når du bruker våre tjenester.
Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg
med andre?
Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en
oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres
Gsuite by Google:
Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk).
Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter
kan være lagret hos Gsuite by Google.

Mailchimp:
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn
og e-post kan deles med Mailchimp.
Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster
lagres.
Bring og Postnord:
Vi sender pakker med Bring og Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som
navn, telefonnummer og adresse.
Dintero:
Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Dintero settes det
informasjonskapsler fra Dintero. Mer informasjon
på https://assets.dintero.com/legal/cookie-policy/en/2019-04-30/cookie-policy.html?_ga=2.49234790.1784991770.1615985429-1686550840.1608198369.
Kommunikasjon gjennom e-post og sms
Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks
vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med
sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er
definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.
Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av
Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du
har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å
klikke på avmeldingslinken i e-postene.
Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også
fås ved å sende en henvendelse til Epost. Dersom de registrerte opplysninger
ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i
henhold til personopplysningsloven.
Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra
våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i
kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring
mot nye kunder.
Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige
informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når
du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.
Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler
kan http://www.aboutcookies.org benyttes.
Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester
Bruk av våre butikkløsninger
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske
innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne
fungere.
Google Analytics:
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.
Google Adwords:
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler
benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.
Facebook Pixel:
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform.
Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på
besøksmønster.
Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer
informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom
innstillingene i din nettleser.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på nettbutikk@langtnord.no

Alltid god kvalitet

Trygg betaling

1-5 dager levering

Vi leverer varene hjem til deg

Langtnord.no

Høgsandmelen 32, 9027 Ramfjordbotn

TELEFON: 922 13 332 – MAIL: nettbutikk@langtnord.no – ORGANISASJONSNUMMER: 916 510 608

Langtnord.no 2021

Nettbutikk leverandør: Shopping Norge
4
    4
    Din handlekurv
    1018
    Saueskinn Spel / Blæs i brun
    1 X kr 1,090 = kr 1,090
    1017
    Saueskinn Spæl / Blæs i Brun
    1 X kr 1,090 = kr 1,090
    1015
    Saueskinn Pels / Spælpels
    1 X kr 1,090 = kr 1,090
    1014
    Saueskinn Pels / Spælpels
    1 X kr 1,090 = kr 1,090